Tüm Kategoriler

Amonyum Lauril Eter (3EO) Sülfat aktif madde ile 70.0 ±2.0

RSAW EAC70/ZA, dar kesim, etoksillenmiş(3EO) alkolün sürekli SO3 sülfasyonu ve ardından amonyak nötralizasyonu ile üretilen yüksek aktif, kozmetik dereceli bir amonyum lauril eter sülfattır.

RSAW EAC70/ZA, dar kesim, etoksillenmiş(3EO) alkolün sürekli SO3 sülfasyonu ve ardından amonyak nötralizasyonu ile üretilen yüksek aktif, kozmetik dereceli bir amonyum lauril eter sülfattır.

Fiziksel:
25°C'de görünüm Soluk amber veya uçuk sarı Dökülebilir macun
Donma noktası 10 ° C
Kimyasal:
aktif madde % 70.0 ± 2.0
Sülfatlanmamış Madde Maksimum% 3.5
Amonyum sülfat Maksimum% 1.5
Amonyum Klorür % 0.5 maksimum
pH (%2 çözelti) 6.0-7.0
1,4-Dioksan 50ppm max

♦ RSAW EAC70/ZA, kozmetik sınıfında, yüksek kaliteli bir hammaddedir. Şampuanlarda, köpürtücü maddelerde ve diğer temizlik ürünlerinde, özellikle düşük pH değerli formülasyonlarda yaygın olarak kullanılabilir.

RSAW EAC70/ZA, sıcaklık ve pH değişikliklerine karşı hassastır. Ayrışma, 40°C'nin üzerindeki sıcaklıklarda veya asidik koşullarda (pH 5'in altında) meydana gelebilir.

RSAW EAC70/ZA'yı 20-40°C'de saklamanız önerilir.

2 ve 3. Bölüm
2 包装图-2


600.1
SORGULAMA

Sıcak kategoriler